Vitrázs függöny a nagymamának

Nagymamám születésnapjára kerestünk ajándékot a családdal, általában a praktikus és klasszikus lakberendezési darabokat szereti. Kapott már faliórát, vintage szalvéta tartót, abroszt, ülőpárnákat, heveder takarót és számos hasznos és szép otthoni kelléket.

Most a párommal a függöny mellett döntöttünk, mivel nemrégiben panaszkodott is, hogy megrágták a molyok a meglévőt, így eljött az idő a változásra. Anyukámnál érdeklődtem, mit javasol, milyen típus lenne a megfelelő nagymama konyhájába, és ő egyértelműen a vitrázs függöny mellett szavazott. Bevallom, nem is ismertem előtte a kifejezést, de rákeresve az interneten, a szonyegtextil.hu weboldalán azonnal meg is találtam nagymamám konyhájába a tökéletes vitrázs függönyt.

Levendula dekorációjával pont beleillik a konyhájába, még az asztalterítő is levendulás szokott lenni, kedvencei közé tartoznak a levendulás dekor kellékek. A honlapon több méretben is van lehetőség a választásra, így könnyen megtaláltuk a megfelelő vitrázs függönyt. Szerencsére a szállítással sem akadt gondunk, pedig kicsit az utolsó pillanatra hagytuk az ajándék választást, de 1 munkanapon belül meg is érkezett a szállítmány, így nyugodtan készülhettünk az ajándékozásra. A vitrázs függöny teljes sikert aratott nagymamámnál, azonnal fel is helyeztük a konyhai ablakra, ezáltal a kis konyha új arculatot nyert, egyik kedvenc ajándéka lett nagymamámnak ez a vitrázs függöny. Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy kis figyelmesség, egy kis részlet mennyit számít másnak, és mennyire fel tudja frissíteni a lelkét!