Műanyag ablak – egy jobb megoldás, hogy a hőmérséklet megmaradjon!

Rengeteg tévhit terjed Magyarországon a nyílászárók hatékonyságáról, sajnos csak kevesen tudják, hogy igazából mit érdemes nézni, amikor műanyag ablakot vásárolnak. Ez azonban meglehetősen szomorú, ugyanis a vásárló rendkívül sokat bukhat az ember egy tájékozatlan, hirtelen felindulásból tett vásárlás után, amely során nem vett megfelelő szakmai szempontokat figyelembe.

A Daidalos B&M Kft Swisspacer üvegezéssel a műanyag ablak szigetelése sokkal korszerűbb megoldást kínál, amely által már akár egyetlen szezon alatt megtérülhet a megvásárolt műanyag ablak vásárlási költsége. A Magyarországon legjobban elterjedt, két rétegű üvegezéssel készült műanyag ablakokhoz képest az általunk forgalmazott, Swisspacer melegperemes üveggel felszerelt nyílászárók sokkal visszafogottabb hőátbocsátási értékkel rendelkeznek. Sokszor az érdeklődők inkább a kamrák számára kíváncsiak, holott nem is ez a mérvadó kérdés, hanem sokkal inkább a felhasznált anyagok és az üvegezési megoldások jellege. Némely műanyag ablak esetében a hagyományos alumínium távtartós üvegezés nem megfelelő megoldás a nyílászárók gyártásánál, ugyanis az alumínium jó hővezetési tulajdonságokkal rendelkezik, és mint olyan, nem előnyös hőmegszakítási feladatra használni. Megfelelő üvegezést alkalmazva sok esetben a kevesebb légkamrás ablakok is nagyobb hatékonyságot mutatnak, mint fordítva.

Emellett a lakás arculatát is emelik az általunk forgalmazott, minőségileg magas szintű műanyag ablakok, így örömmel és megelégedéssel tekinthet majd otthonára úgy a lakásba lépve, mint külső nézetből.