Személyes tapasztalataim a legjobb iPhone szerviz szolgáltatásaival

Amikor leejtettem a telefonomat, rögtön éreztem, hogy nagy a baj. Miután felvettem a földről, rögtön láttam, hogy a készülék hátlapja és képernyője egyaránt megrepedt, betört. Mivel korábban nem fordult még elő velem ilyen, csak annyit tudtam, hogy azonnal egy iPhone szervizre van szükségem.

Egy gyors internetes keresést követően meg is találtam a hozzám legközelebb esőt, aminél az volt számomra az elsődleges szempont, hogy az Apple márka eredeti alkatrészeivel foglalkozzanak, azaz az iPhone szerviz legyen teljesen megbízható.

Szerencsémre sikerült ilyen helyre találnom. Először telefonon érdeklődtem, hogy szükséges-e időpontot foglalnom, de kiderült, hogy ezzel a problémával azonnal tudnak fogadni a kiválasztott iPhone szervizben.

Ezután bementem az üzletbe, ahol kedvesen és barátságosan fogadtak, már a berendezés is profizmust sugallt. A készülékemet átvették, és megnyugtattak, hogy egy rövid diagnosztikát követően keresni fognak. Így is történt, pár óra elteltével kerestek, és elmondták, hogy milyen hibákat találtak, valamint mennyibe kerülne a javíttatás.

Mivel az ár is kedvezőbb volt a vártnál, és azt mondták, hamar elkészülnek vele, azonnal elfogadtam az iPhone szerviz ajánlatát. Nem sok idő telt el, és értesítettek róla, hogy a szükséges alkatrészeket kicserélték, így megújult hátlappal és kijelzővel felszerelt telefonnal várnak vissza.

Még aznap visszakaptam a telefonomat, amihez egy szoftverfrissítést is kértem, így nemcsak kárjavítást, de egy kis „turbózást” is elvégeztek az iPhone szerviz szakemberei számomra, akiknek a szolgáltatását bármikor bárkinek jó szívvel ajánlanám.