Molinó készítés 2022-es kampányaihoz bármekkorában

Nagyméretű jó képminőségű molinó nyomtatásra van szüksége? Egy molinó bárhol kiváló és kedvező árú reklámfelület: bevásárlóközpontban, rendezvényen, eladótérben, fesztiválon, vagy akár egy épület homlokzatát teljesen beburkoló nyomott MESH háló, épületháló.

Nemes feladata van: láthatóvá teszi üzenetét, mely lehet akár a választások előtti kommunikáció, vagy kereskedelmi.

Gondolkodott már rajta, hogy milyen kültéri-, vagy beltéri molinóval szeretné elérni a közönségét? Nyomdánkban elkészült molinók megfelelnek a legkülönlegesebb igényeknek is.

Egy nyomda kulisszatitkai: az egyedi molinó készítés menete

Először is, kérjük ossza meg velünk, hogy milyen molinó szerepel az elképzeléseiben. Ez alapján rövid határidőn belül átlátható árajánlatot és előzetes látványterv alapján indul a molinó készítés. Amennyiben az ön által digitálisan leadott grafika nem felhasználható munkánk során, vállaljuk, hogy elkészítjük. A látványterv természetesen módosítható, a cél az ön maximális elégedettsége, és a molinón lévő üzenet kellő hatásossága.

Természetesen a plakát nyomda csak megállapodás után kezdi el a gyártást.

Jó hír, hogy a molinók anyaga teljes felületükben nyomtathatóak (akár fotó minőségben is), így ki tudja használni a felületet. Akár kétoldalas, és nagy méretű molinóra is leadhat rendelést.

A strapabíró molinó készítést a 21. század követelményeinek megfelelő, nagy teljesítményű óriási nyomatszélességű modern nyomtatókkal, és eszközparkkal végezzük. Áraink korrektek, és nagy mennyiségű megrendelését kedvezménnyel honoráljuk. Referenciáink magukért beszélnek.

A molinó nyomtatás átfutási ideje rövid, mivel a munkát házon belül végezzük. Az elkészült molinókat átveheti személyesen az irodánkban, de futárszolgálattal is elküldhetjük. Munkánkra természetesen garanciát is vállalunk.Amennyiben kéri, a helyszíni felszerelést, felfeszítést is szakszerűen megoldjuk.

Molinó és épületháló óriás nyomtatás felrakással együtt

A molinó készítés már az ön számára is elérhető, éljen az előnyeivel! Küldje el digitális grafikai mintáját, kap egy árajánlatot és egy látványtervet, amit ha elfogad, már intézzük is a nyomtatást!

Egy jó molinó készítése az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy felfigyeljenek üzenetére – legyen mindig a tömeg felett!