A Persil mosókapszula hatékony a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben is!

Amikor mosószer választás előtt állunk, több tényezőt kell figyelembe venni a legjobb választás érdekében. A szempontok között szerepel az otthonunkban levő víz minősége, keménysége, a leggyakrabban előforduló foltok, valamint a pénztárcánk. A foltokkal szemben másként hatnak a különböző állagú mosószerek.

A por állagú általában az iszap, a fű, vagy az agyagfoltok ellen hatékonyak, mint például a sár. A mosópor növeli a víz pH-értékét a mosógépben, ami segíti ezeknek a jobb tisztítását. Ugyanakkor, a hátránya, hogy eközben megfakulhatnak a ruhák. A folyékony állagú mosószerek, mint amilyen a Persil mosókapszula is, nem változtatják meg a víz pH-értékét, tehát kíméletesebbek is.

A Persil mosókapszula használata során nem kell félni a ruhák kifakulásától sem, valamint, mivel ezeket előzetesen feloldják, ezért koncentráltabbak, ezért leghatásosabban a zsír-és olajfoltokkal, valamint az élelmiszer foltokkal birkóznak meg. A folyékony mosószerek a szövetekben lévő foltok feloldásában és lebontásában a leghatékonyabbak. A folyékony mosószerek, így a Persil mosókapszulák is a kemény vizek esetén számítanak praktikus választásnak.

Mivel Magyarországon, a legtöbb helyen kemény a víz, így a Persil mosókapszula választása biztosan már nyerő kiindulópont a sikeres mosáshoz. A folyékony mosószerek összetevői nem olyan reaktívak a kemény vízben előforduló ásványi anyagokkal, ezért működnek jobban.

A Persil mosókapszulákban a Deep Clean technológiát alkalmazzák, melynek köszönhetően mélyen behatol a szálak közé és így távolítja el a legmakacsabb foltokat és szennyeződéseket is. A ragyogó tisztaság és hosszantartó frissesség érdekben érdemes a Persil mosókapszulája mellett szavazni, melyet kedvezményes áron vásárolhat meg a tisztashop.hu oldalán!