Respirátor minden eshetőségre

A BLS ZerO pormaszkban, más nevén respirátorban könnyen lehet lélegezni, de még ennél is nagyobb előnye, hogy fokozottan óvja a tüdőt és a szervezetet a szennyeződésektől. A respirátor jól alkalmazható egészségkárosító anyagokkal való munka során, de lakásfelújítás vagy Covid járvány időszak esetén is, tekintve, hogy kiválóan véd a por, a vírusok és a baktériumok ellen.

A respirátor a nanoszűrési technológiának köszönhetően jobban véd, mint egy FFP3 maszk, de a szabad légzés ugyanúgy biztosított benne, mint egy FFP1-esben. Amikor akadálytalanul lélegzünk, akkor az általunk belélegzett nanorészecskék képesek áthaladni a belső szerveinket védő sejtmembránokon, súlyosan és nem egyszer visszafordíthatatlanul károsítva ezzel az egészségünket. A pormaszkon azonban található egy nanoszűrő, ami úgy lett kifejlesztve, hogy képes meggátolni a mérgező anyagok áthatolását a respirátoron. Ennek köszönhetően a szervezetünkbe nem kerülnek méreganyagok, ideértve többek között a levegőben levő kórokozókat, gombaspórákat, vegyianyagokat.

A respirátor minden fejformához igazodik, ami annak köszönhető, hogy különleges anyaga izzadás vagy magas páratartalom esetén is rugalmas állagú marad. A respirátornak a textilanyaga egyúttal beszívja az izzadtságot és szárazon tartja az bőrt is, ezáltal nem csak belső, hanem külső szerveinket is óvja. Keresse fel az Elit Safety weboldalát, ahol termékeink bővebb választékából válogathat. A portál könnyen áttekinthető, a rendelés teljesítése gyors és rugalmas.