Galléros póló megbízható helyről

A közelmúltban startolt el legújabb cégünk, ahol egy előre meghatározott dresszkód alapján kellett beszereznünk alkalmazottjainknak galléros pólókat.

A kínálat és a minőség fogott meg minket ezen az oldalon, ezért rendeltünk innen, mert olyan márkákat is találtunk, mint a Kariban, Skinnifit, Gildan, Premier, vagy az Anvil. Mindezekre igaz, hogy minőségi eredetűek, a választékban emellett találtunk rövid- és hosszúujjú, valamint ujjatlan típust is, azonkívül akadt körkötött és odavarrott félét is.

Tetszett, hogy a kínálat száznál is többféle típust jelenített meg, amellett a speciális keresőnek hála le tudtuk szűrni az egyes darabokat méret, márka, típus szerint is, ennek köszönhetően jóval gyorsabban megtaláltuk az ideális galléros pólókat. Ráadásul a webshop nemcsak galléros póló tekintetében volt számunkra segítség, mert ezenkívül egyedi logók megjelenítését is vállalják, ezt a cégünk szempontjából szintén igényelhettük, miközben rendeltünk. Nagy előny itt, hogy hosszú ideig tudjuk használni a nyomtatott logókat, mert egy modern eljárással dolgoznak ezen a téren.

Valamennyi emberünk tetszését elnyerte az itt vásárolt galléros póló, mert túl azon, hogy teljesíti a munkaruha követelményeket, fiatalos, letisztult, modern hangulatot teremt a kollegák között kezdettől fogva. Jobb is így, hogy csak a galléros póló mellett döntöttünk, és nem került a kosárba másféle is, mert az egységes megjelenést jobban szolgálja így. 3-4 nap alatt kihozták az egész rendelést, a megadott paraméterek és logó szerint, így ezzel sem volt kifogásunk, és 30 ezer forint felett alakult a végösszeg, így nem kellett felárat fizetni a szállításért sem.